CDC IXIS

20,000SF interior renovation, raised floor power management system,
custom lobby and reception area light fixture, multipurpose conference room
New York, NY

CDC-IXIS1 CDC-IXIS2
Designed as an satellite location for the French investment firm in one of the buildings of Rockefeller Center, the interior finish palette consisted of sycamore veneer panel, laminated rice paper patterned glass, and carpet tile throughout. To keep up with the standard of a trading floor, a 6″ raised floor was designed in one part of the floor while the rest of the floor utilized the base building’s built in power trench. To get the most use out of the two conference rooms, a motorized collapsible partition was installed to fold up into the ceiling creating a multipurpose room that hosted board meetings and holiday parties.